Urban Space Agency

…from space to place!

Arrival Place™

Arrival Place™

______
Laatste nieuws-update:

Helaas is het project Arrival Place™ bij Station Lelylaan niet doorgegaan; wat is er gebeurd?
Arrival Place heeft enkele tegenslagen gehad tijdens de bouw en daardoor duurde de ontwikkeling iets langer. Aan de Gemeente is medewerking gevraagd in de vorm van uitstel van inning van de grondhuurpenningen en opsplitsing van het contract in drie delen: de trein, het Finchgebouw, het Zuidgebouw. Helaas heeft de Gemeente daaraan geen medewerking verleend. Urban Space Agency B.V. is hierdoor helaas genoodzaakt geweest haar faillissement aan te vragen; Urban Space Agency blijft als merk wel verder bestaan.
Tijdens het faillissement heeft het Stadsdeel Nieuw-West met de mogelijke exploitanten gesproken en eind juli heeft zij besloten om niet met de potentiële exploitanten in zee te gaan; het Stadsdeel wil de trein van het terrein voor Station Lelylaan verwijderd hebben. Ook heeft het stadsdeel besloten om niet het Finchgebouw op het terrein te laten plaatsen…kortom: het einde van Arrival Place™…

Onze mening blijft dat dit terrein met de nodige activatie een prachtige plek kan worden; daarvoor is wel meer nodig dan bakstenen en lege openbare ruimte.
______

Op donderdag 29 oktober 2015 is de MAT64 geplaatst; de apekop van de NS; getakeld in Haarlem, om dan over de weg naar Lelylaan te komen en daar in de middag op de rails geplaatst te worden!
De fundering is gelegd; de aansluitingen zijn aangelegd; de rails ligt klaar…

Op de stationslocatie Station Lelylaan in Nieuw West werkt de Urban Space Agency aan een plek waar van alles te doen is en waar je verbonden wordt door geuren, kleuren, smaken en geluiden: Arrival Place™.

Samen met de bewoners, Team Academy, Tanger verscentrum, Siermarkt, van Eesteren museum, DWI, Stadsdeel Nieuw West, Heijmans, Posterscope, NS, World Science Festival Amsterdam, Stichting RaguelHannekes Boom…sinds 1662TubinoFlowers by Joan Brenda, en steeds meer wordt dit kleine dorpje opgezet, geleefd en iedere dag anders gemaakt.

Het is tijd om van deze ruimte een plek te maken; het is tijd voor ‘Arrival Place’!

“plannen maken voor over 20 jaar is zeker van belang, maar denk evenveel -of meer- aan de komende 20 dagen; wat doen we er morgen?!”

Dromen over Arrival Place™ bij Lelylaan (door: Urban Space Agency – from space to place):

Kom je uit de buurt?
Heb je iets met deze plek?
Kom je langs?
Droom je mee?
Bouw je mee?
Steun je op een andere manier?
Neem dan contact met ons op en we bouwen samen met jou! ArrivalPlace@UrbanSpaceAgency.nl

Samen aan de slag: met jou, andere bewoners uit de buurt, ondernemers rondom deze plek, bezoekers en het Stadsdeel; laten we ons verbinden!

Bezoek Arrival Place™ op Facebook: Arrival Place op Facebook - Urban Space Agency BV

Urban Space Agency Arrival Place

Voor een HiRes beeld: klik hier
Leuk artikel over Arrival Place: klik hier

Reacties zijn gesloten.