Urban Space Agency

…from space to place!

Kavel 1: broedplaats, creatieve bedrijven, leisure, creatieve horeca

Urban Space Agency heeft samen met MulderBlauw, Cepezed en  Meurkens & Meurkens een creatief plan opgesteld voor de selectie voor Kavel 1 in het Amstel Business Park Zuid.

Ontwikkeld is: een thuisbasis voor creatievelingen, kunstenaars en liefhebbers van avontuurlijke stadscultuur. Een bruisend, stoer, duurzaam en toekomstgericht ontwerp met een breed, innovatief en experimenteel programma. Dit maakt het een unieke nieuwe bestemmingslocatie in Amsterdam. In deze rauwe omgeving werk je, heb je diner en voel je je artiest.

Ondanks dat dit gebied niet nog een hotel nodig heeft, heeft het team deelgenomen aan deze selectie en een waanzinnig plan opgesteld om deze rafelrand tot permanente rafelrand te maken.

In de selectie is ruimte uitgegeven voor: hotel, broedplaats, creatieve bedrijven, leisure en horeca, een selectie op ruimtelijke kwaliteit, programma, hotelconcept en duurzaamheid.

Het plan is net niet tot beste plan gekozen; er is blijkbaar een nog beter plan, dus dit wordt een heel fijne plek voor de stad!

Het team wenst het geselecteerde team veel succes.

Pim Evers - Kavel 1 selectie

Reacties zijn gesloten.